Khamis, 24 Jun 2010

konsert Jom Heboh !

hai:)

dah lame tak update blog, merayap punye pasal ;p

bukan merayap keluar rumah, tapi merayap belog-walking;D

sumpah jeles korang punye belog cun-cun, handsome-handsome belake !

i tabik u ! HAHAH

tajuk entry tak boleh blah ~

macamni, adalah hari tuh keluar dengan Ummi pergi padang,

then, tengok padang ada macam dorang buat ape tah ;p

tanye Ummi,


Shada; dorang nak buat ape?

Ummi; nak buat konsert Jom Heboh kot.

Shada; haah? betul ke? bila?(terkejut)

Ummi; kau gila ke nak buat konsert Jom Heboh dekat padang ! kalau padang besar gedabak takpe jugak !

Shada; Aahla, bodohnya aku ! (dalam hati)


tapi takpe, Ummi memang selalu 'memperbodohkan' aku !

Ngek !

sekarang ni hari jumaat, pukul 5:10, dekat rumah dan tengah tengok cerita Open Season !

* bestlah cerita beruang tu xD

yea memang aku tak sekolah ! HEHEH

alasan; sakit perut

tapi memang aku sakit perutlah ! maybe, semalam tak makan malam kot ;p

biarlah, dapat ponteng sekolah ^^ wah, Shada jahat ! jangan kawan dia !

okay, dah habis entry gila ni !

lepas ni, entry baru ' boyfriend saya '

tunggu !



Tiada ulasan: